dimarts, 1 de març del 2011

Concert solidari Rumb a Gaza

Ki sap + Sikiátrico + Conpoco Band
divendres 1 d'abril a les 20:30h
sala La Llotja d'Elx

preu: 5 €
punts de venda:
Casal Jaume I d'Elx
Sampler


Presentem el projecte per organitzar a Elx un concert solidari per recaptar fons per a la campanya Rumb a Gaza.

Rumb a Gaza és una iniciativa que neix i es desenvolupa gràcies al treball de milers de ciutadans d'una vintena de països i que compta amb el recolzament de col·lectius de tot tipus i personalitats de renom com Lluís Llach o Leo Bassi. L'objectiu de la campanya és recaptar fons per a enviar una flota d'ajuda humanitària a la franja de Gaza, que alleuge la situació d'asfíxia vital que pateixen el milió i mig de persones que es veuen empresonades en la petita faixa de 50 km que els ha deixat la colonització israelita, i on resten aïllats de tot contacte i ajuda exterior pel bloqueig imposat.

L'esdeveniment concret que estem desenvolupant per obtenir diners per a la flota que partirà a Gaza al Maig; per donar a conèixer la iniciativa i per recordar el patiment d'aquesta gent, és un concert solidari a Elx, plantejat d'una forma amplia i oberta amb que aconseguir la implicació i col·laboració del major nombre possible de ciutadans i col·lectius diversos.

El concert es farà el divendres 1 d'abril en la sala de La Llotja i començarà a les 20,30 h. Col·laboraran els grups Ki sap; Sikiátriko y Conpoco Band. Tots els diners que es treguen en entrades, beguda... aniran destinats integrament a la plataforma. Els punts de venda d'entrades seran el Casal Jaume I i Sampler.

Estem oberts a tot tipus d'idees i propostes personals i col·lectives en quant a dissenys, difusió, col·laboracions o recerca de patrocinadors que col·laboren en la iniciativa sufragant les despeses irremeiables que comporta un concert. El pensament és que quan més gent s'hi implique, més persones sabran de l'existència de la campanya i del concert, i més rica serà l'experiència.

Amb tot això, presentem la idea d'un concert solidari que vol recaptar el major nombre de fons per a la campanya Rumb a Gaza amb la creació d'un esdeveniment ampli en les col·laboracions i actuacions, i que creiem obri una oportunitat d'encontre, unió i conscienciació de diferents persones i col·lectius d'Elx i altres localitats veïnes.
PARTICIPA!
CONTACTE: a-_-cc@hotmail.com

www.rumboagaza.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada